Ajankohtaista

Ajankohtaista

24.3.2021

StageRight-hankkeen loppujulkaisu avaa näkökulmia esitystekniikan täydennyskoulutukseen

StageRight-hankkeen loppujulkaisu Esitystekniikka stagella puheenvuoroja täydennyskoulutuksesta on artikkelikokoelma, joka tarjoaa näkökulmia esitys- ja teatteriteknisen alan täydennyskoulutukseen.

Puheenvuoron julkaisussa saavat laaja joukko alan asiantuntijoita ja toimijoita. Artikkelikokoelmassa alan täydennyskoulutusta tarkastellaan tasa-arvon, johtamisen ja esihenkilötaitojen, xr-teknologioiden, resilienssin ja kestävän kehityksen näkökulmista, sekä jatkuvaa oppimista näitä kaikkia läpileikkaavana teemana.

Siirry julkaisun pariin! >>15.3.2021

StageRight-päätöswebinaari ke 24.3.

StageRight-hanke on tulossa päätökseen ja on aika paketoida hankkeen toimet, tulokset ja opit. Tämä tapahtuu hankkeen päätöswebinaarissa, joka järjestetään maksuttomana ja kaikille avoimena YouTube-striiminä ke 24.3. klo 13.00.

Webinaarin ohjelmassa luodaan katsaus StageRightin kokemuksiin ja tuloksiin sekä käännetään katse jo vahvasti tulevaisuuteen. Keynote-puheenvuorossa tutkija, kirjailija JP Jakonen pohtii kokonaisuuden näkemisen ja johtamisen taitoja tulevaisuuden organisaatiossa. Miten johdan itseäni, muita ja työtäni?

Tutustu tarkemmin seminaarin ohjelmaan >>19.1.2021

ETTE-turvallisuuskoulutuksen Opiskelijan opas on julkaistu suomeksi

StageRight-hankkeessa on käännätetty yhteiseuroopplaisen esitysteknisen alan ETTE-turvallisuuskoulutuksen Opiskelijan kirja suomeksi.

ETTE-turvallisuuskoulutuksen johtava ajatus on, että jokaisen festivaaleilla, näyttämöllä tai tapahtumassa työskentelevän henkilön pitää osata toimia turvallisesti, ymmärtää turvallisen työskentelyn periaatteet ja suhtautua turvallisuuteen kriittisesti.

Kirja käy läpi ETTE-turvallisuuskoulutuksen kymmenen alan turvallisuuden kannalta olennaisinta taitoa, jotka tarjoavat pohjan turvalliselle työskentelylle esitysteknisellä alalla.

Lue lisää ETTE-kirjasta >>

Pöytäkirjat

Voit tutustua hankkeen ohjausryhmän kokouspöytäkirjoihin Pöytäkirjat-sivulta.