AudioVisual Expo 2.-3.10.2019

StageRight esillä Avita AudioVisual Expossa 2.-3.10.2019

StageRight ja Metropolian esitys- ja teatteritekniikan koulutusohjelma ovat esillä Avita AudioVisual Expo -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 2.-3.10.2019.

StageRightin sekä esitys- ja teatteritekniikan koulutusohjelman yhteisen ständin löydät Avita - Audiovisuaalinen toimiala ry:n osaston yhteydestä. Osaston nro on 1d11 ja näet sen heti tullessasi sisään AV-messuille.

Tule kuulemaan StageRight-kyselyn alustavia tuloksia

StageRight-koulutustarvekysely kartoitti syyskuussa laajasti tapahtuma-, esitys- ja teatteritekniikan alalla työskentelevien osaamis- ja koulutustarpeita. Kyselyyn vastasi kaiken kaikkiaan yli 300 vastaajaa.

Julkistamme koulutustarvekyselyn alustavia tuloksia keskiviikkona 2.10.2019 klo 11.00 ja torstaina 3.10.2019 klo 14.00 messujen Tuotelavalla. Tervetuloa kuuntelemaan StageRightin ja Metropolian esitys- ja teatteritekniikan yhteinen puheenvuoro:

Roudareista tietotyöläisiä ja johtajista algoritmeja? StageRight-koulutustarvekyselyn tulokset.

Metropolia Ammattikorkeakoulun StageRight-hanke kartoitti syyskuussa laajasti tapahtuma-, esitys- ja teatteritekniikan alalla työskentelevien osaamis- ja koulutustarpeita. Minkälaista osaamista alalla työskentelevät arvostavat ja minkälaisena alan tulevaisuuden osaamistarpeet nähdään? Minkälaisia esitys- ja teatteritekniikan koulutusmahdollisuuksia Metropolia tarjoaa jo nyt?

Kyselyn alustavia tuloksia avaa StageRightin projektipäällikkö Tero Aalto. Metropolian esitys- ja teatteritekniikan koulutusmahdollisuuksista kertoo tutkintovastaava Mikko Pirinen.


Nähdään Avita AudioVisual Expossa! Sisäänpääsy on maksuton, rekisteröidy kävijäksi täällä.

25.9.2019