Tapahtumaturvallisuusfoorumi 2021

StageRight mukana Tapahtumaturvallisuusfoorumissa 19.1.2021

Alalle jo tutuksi tulleet Tapahtumaturvallisuuspäivät toteutetaan tulevana vuonna webinaarimuotoisena Tapahtumaturvallisuufoorumina tiistaina 19.1.2021.

Päivä täyttyy ajankohtaisilla keskusteluilla, asiantuntija- ja viranomaispuheenvuoroilla sekä avoimella vuorovaikutuksella tapahtumaturvallisuuden eteen.

Tapahtuma- ja teatteritekniikan työturvallisuus - Miksi tarvitaan yhtenäistä koulutusta?

StageRight on mukana Tapahtumaturvalilsuusfoorumin ohjelmassa tapahtuma- ja teatteritekniikan työturvallisuutta käsittelevässä puheenvuorossa. Keskustelussa pohditaan miksi yhtenäistä työturvallisuuskultturia tarvitaan ja kuullaan millainen on alan työturvallisuustilanne Euroopassa.

Tervetuloa kuuntelemaan alan toimijoiden pohdintaa alan työturvallisuustilanteesta sekä yhtenäisen työturvallisuuskoulutuksen tarpeesta iltapäivän puheenvuorossa:

Tapahtuma- ja teatteritekniikan työturvallisuus - Miksi tarvitaan yhtenäistä koulutusta?

ETTE - Eurooppalainen työturvallisuuskoulutus ja -passi on saapumassa Suomeen. Miksi yhtenäistä työturvallisuuskulttuuria tarvitaan ja millainen on alan työturvallisuustilanne Euroopassa?

Randell Greenlee, johtaja - Commerce & International Affairs, VPLT - The German Entertainment Technology Association
Henri Sneck, tekninen päällikkö, Helsingin Kaupunginteatteri
Tuomas Karppinen, tuotantopäällikkö, Flow Festival
Tero Aalto, projektipäällikkö StageRight, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Tapahtumaturvallisuusfoorumin pääpaino on tulevaisuuden turvallisten tapahtumien järjestämisessä. Päivän muissa puheenvuoroissa käsitellään mm. koronan vaikutuksia tapahtumien työturvallisuuskäytäntöihin. Foorumin ohjelman kokonaisuudessaan sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät Suomen Palopäällystöliiton sivuilta.

Merkitse päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.1.2021!

Tapahtumaturvallisuusfoorumi on tarkoitettu kaikille tapahtumatekijöille – tapahtumavenueiden ja teatterien työntekijöille, opiskelijoille ja alasta kiinnostuneille sekä viranomaisille.

Tapahtumaturvallisuusfoorumi on suoraa jatkumoa aiemmin järjestyille Tapahtumaturvallisuuspäiville (2016-2019) ja Yleisötapahtumien turvallisuus -seminaarille. Sisällön suunnittelussa on ollut mukana laaja joukko tapahtuma-alan toimijoita ja tapahtumaturvallisuuden parissa toimivia viranomaisia. Tilaisuuden organisoinnista ja hallinnoinnista vastaa Palopäällystöliitto.

8.12.2020