Kesäopinnot

StageRight Kesäopinnot

Vastauksena esitystekniikka-alan poikkeustilaan StageRight tuo tarjolle mahdollisuuden käyttää kesä oman ammattitaidon kehittämiseen! Koronakesän StageRight-opintojaksoilla voit paneutua esitysteknisen tuotannon tuotantoprosessiin, pureutua tapahtuman kokonaisvisuaalisen luovan suunnittelun prosessiin tai syventää omaa videotekniikan tuntemustasi.

StageRight Kesäopinnot ovat avoimia kaikille ja osallistujille maksuttomia!

Tutustu kesäopintotarjontaan ja ilmoittaudu opintojaksoille sunnuntaihin 17.5. mennessä

Ilmoittautumisaika on lyhyt, joten toimi nopeasti! Ilmoittautumislinkin löydät kunkin opintojakson lisätiedoista. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opintojaksojen luento-osuudet toteutetaan siten, että voit halutessasi osallistua useammalle kurssille samanaikaisesti. Kaikki kesäopinnot toteutetaan verkko-opintoina Google Classroom -alustalla. Kurssit avautuvat suoritettaviksi viikolla 20 ja suoritusaikaa on viikolle 32.

Kokonaisvisuaalinen suunnittelu tapahtumatekniikassa 5 op

Opintojaksolla avataan oman visuaalisen suunnittelun prosessia tutustumalla vierailevien luennoitsijoiden, kanssaopiskelijoiden sekä kollegoiden suunnittelun tapoihin ja työkaluihin. Pohdimme myös edellytyksiä luovalle työskentelylle.

Lue lisää Kokonaisvisuaalisen suunnittelun kurssista >>

Videojärjestelmien sovellukset 5 op

Opintojakson tavoitteena on syventää opiskelijan olemassa olevaa videotekniikan tuntemusta eri osa-alueilla. Opintojaksolla perehdytään ajankohtaisiin videosovelluksiin esitys- ja tapahtumatekniikassa.

Lue lisää Videojärjestelmien sovellukset -kurssista >>

Esitysteknisen tuotannon toimijat ja työnkulut 5 op

Opintojaksolla pureudutaan esitysteknisen tuotannon tuotantoprosessiin, toimijoihin ja työnkulkuihin. Opintojaksolla tutustutaan tapahtumatuotannon ja teknisen tuotannon eri osa-alueisiiin ja toteutetaan kuvitteellisen tapahtumatuotannon tuotantosuunnitelma.

Lue lisää Esitysteknisen tuotannon kurssista >>

StageRight toteuttaa Kesäopinnot yhteistyössä Metropolian Esitys- ja teatteritekniikan tutkinto-ohjelman kanssa